مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

افسردگي همسر يكي از مشكلاتي است كه ابعاد مختلفي از زندگي زوجين را درگير كرده و مي‌تواند مشكلات بسياري ايجاد نمايد. در واقع اين اختلال مي‌تواند روابط شما را تحت تاثير قرار دهد و در صورتي كه خودمراقبتي نداشته باشيد افسردگي به شما نيز سرايت كند. معمولا افرادي كه افسرده هستند نمي‌توانند برداشت درستي از نشانه‌ها و علائم داشته باشند و شما به عنوان شريك زندگي همسرتان در صورتي كه احساس كرديد با افسردگي دست و پنجه نرم مي‌كند، لازم است تا هرچه سريع‌تر براي درمان و مشاوره اقدام نماييد.

همچنين خود نيز بايد سرزندگي و شادابي را با روش‌هاي مختلفي در خودتان ايجاد كنيد و درصورتي كه فرزنداني نيز داريد، به اتفاق آنان از مشاوره بهره مند شويد

منبع: افسردگي همسر

افسردگي همسر

افسردگي يك اختلال خلقي شايع است كه مي‌تواند درپي تجربياتي نظير شكست، از دست دادن عزيزان، استرس‌هاي بيش‌ازحد زندگي يا حتي به دليل تغييرات فيزيولوژيك در بدن ايجاد شود. افسردگي يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي رواني در قرن اخير است و احتمال ابتلا به آن بسيار بالاست. اگرچه بر اساس آمار، افسردگي در زنان، حدودا دو برابر بيشتر اتفاق مي‌افتد، بااين‌حال شدت افسردگي و احتمال دست زدن به رفتارهاي خودكشي يا آسيب زدن به خود در مردان بالاتر است. افسردگي همسر تان علاوه بر خودش و حتي به شما آسيب مي‌رساند. 

راه هاي تشخيص افسردگي همسر

روانشناسان معتقدند كه براي تشخيص افسردگي، فرد مي‌بايد براي حداقل دو هفته، نشانه‌هاي زير را داشته باشد.

  • احساس غم و گريه كردن مداوم
  • لذت نبردن از مسائلي كه پيشتر لذت‌بخش بودند
  • ناتواني در تمركز كردن
  • تغيير در الگوي خواب و خوراك
  • احساس بي انرژي بودن و احساس خستگي مداوم
  • احساس بي‌ارزش بودن يا فقدان اعتمادبه‌نفس
  • افكار خودكشي

اگر متوجه وجود هر يك از اين نشانه‌ها در همسر خود شده‌ايد، بهتر است با يك مشاور براي درمان وي صحبت كنيد.

علاوه بر نشانه‌هاي بالا، افسردگي مي‌تواند چهره‌هاي ديگري نظير سكوت بيش‌ازحد، تحريك‌پذيري و يا كند شدن انجام فعاليت‌ها را در پي داشته باشد. تشخيص اينكه آيا شرايط موجود در همسر شما نشان‌دهنده بيماري افسردگي هستند يا خير، صرفاً بر عهده يك فرد متخصص در ارتباط با بيماري‌هاي رواني است.

راهكارهايي براي كمك كردن به همسر افسرده

افسردگي همسر نه تنها خود او بلكه شما و كودكان تان را هم تحت تاثير قرار مي‌دهد. بنابراين تسريع در درمان افسردگي همسر اوضاع خانه و خانواده را بهتر خواهد كرد. براي ايجاد چنين تغييري حتما از راهكارهاي زير براي درمان افسردگي همسر استفاده نماييد.

✅ حساسيت و توجه نسبت به نشانه‌ها

اختلال افسردگي در اكثر افراد، داراي پيش‌زمينه‌هاي مشخصي است. هنگامي‌كه متوجه شروع اين نشانه‌ها در همسرتان مي‌شويد بهترين زمان براي اقدامات پيشگيرانه يا مداخلات زودهنگام است. در غير اين صورت و با گسترش پيدا كردن ابعاد بيماري، تلاش براي درمان با مقاومت بيشتري مواجه خواهد شد.

✅ برخورد صبورانه با افسردگي همسر

هنگامي‌كه همسر شما دچار بيماري افسردگي شده است، نسبت به مسائل مختلف بي‌انگيزه خواهد بود و نمي‌توانيد از او انتظار داشته باشيد كه با همان انرژي سابق به انجام فعاليت‌هاي روزانه بپردازد يا به همان ميزان تمايل داشته باشد كه با شما وارد روابط عاطفي شود. در اين شرايط اصرار بيش‌ازحد شما، مي‌تواند صرفاً باعث بدتر شدن شرايط و پيش آمدن مشكلاتي ميانتان شود. درنتيجه بهتر است در اين شرايط، صبورانه برخورد كنيد؛ براي مدتي خواسته‌هاي خود را كاهش داده يا كنار بگذاريد.

✅ افزايش آگاهي

يكي از راه‌هايي كه مي‌تواند در طي كردن مسير افسردگي همسر تان به شما بسيار كمك كند اين است كه ميزان اطلاعات خود را، راجع به افسردگي و جنبه‌هايي از زندگي كه تحت تأثير آن قرار مي‌گيرند بالاتر ببريد. براي اين كار مي‌توانيد از كتاب‌ها و مقالات مختلف استفاده كنيد و يا در اين زمينه با يك مشاور صحبت كنيد. اين كارها به شما كمك مي‌كند با دقت بيشتر و استرس كمتري بتوانيد رفتارهاي همسرتان را پيش‌بيني كنيد و بدانيد كه چه واكنشي بايد نشان دهيد.

✅ هنگام افسردگي همسر فضاي خانه را آرام نگه‌داريد

سعي كنيد جو خانه را به‌گونه‌اي مديريت كنيد كه در آن به‌جاي استرس و نگراني، آرامش حكم‌فرما باشد. اين مسئله شايد باعث شود كه شما براي مدتي مجبور باشيد حجم زيادي از مسئوليت‌ها را خودتان برعهده بگيريد. اگرچه اين موضوع براي شما بسيار سخت است بااين‌حال دورنگه داشتن همسرتان از استرس كمك بسيار بزرگي به بهبود اين شرايط است.

✅ براي رفع افسردگي همسر تان همدلي داشته باشيد

يكي از مسائلي كه باعث مي‌شود همسرتان حداقل براي كوتاه‌مدت احساس آرامش كند اين است كه اجازه دهيد با شما صحبت كند. حتي درصورتي‌كه با صحبت‌هاي همسرتان مخالف هستيد اين مسئله را مستقيماً بيان نكنيد. از گفتن عباراتي نظير اينكه (سعي كن اين‌گونه فكر نكني)، (تلاش كن تا بتواني مثل سابق باشي) خودداري كنيد. سعي كنيد به همسرتان نشان دهيد كه متوجه ناراحتي او هستيد و او را درك مي‌كنيد.

✅ برنامه‌ريزي رفتاري

يكي از اصلي‌ترين كارهايي كه مي‌توانيد براي بهبود افسردگي در همسر تان انجام دهيد اين است كه براي انجام فعاليت‌هاي مختلف برنامه‌ريزي كنيد. براي مثال با يكديگر تلويزيون تماشا كنيد، پياده‌روي كنيد و يا با تعدادي از دوستانتان يك جمع خودماني داشته باشيد. در اجراي اين مسائل دقت داشته باشيد رفتارها به‌گونه‌اي انتخاب شوند كه همسرتان را براي فعاليت ترغيب كنند. در غير اين صورت مشكلات بيشتري در رابطه شما ايجاد خواهد شد.

براي استفاده از اين تكنيك كه در روانشناسي به‌عنوان تكنيك فعال‌سازي رفتاري مطرح شده است مي‌توانيد از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با توجه به سطح بيماري همسرتان و ميزان عملكرد وي پيش از ابتلا به بيماري، مي‌توانند در تهيه يك برنامه انگيزشي مناسب به شما كمك كنند.

✅ توجه به پيگيري درمان

افسردگي يك بيماري جدي است كه نمي‌توانيد آن را به حال خود رها كنيد. در صورت بي‌توجهي به درمان، احتمال بروز مشكلات بسياري ازجمله مزمن شدن بيماري يا وخيم‌تر شدن وضعيت بيماري وجود دارد. علاوه بر اين، افسردگي همسر تان يك اختلال بازگشتي است كه مدتي بعد از بهبودي كامل، علائم مجدداً عود مي‌كنند. براي جلوگيري از بروز هر يك از اين شرايط يا كمتر كردن شدت آن‌ها، مي‌بايست براي درمان بيماري اقدام نماييد.

ممكن است همسرتان در طول فرايند درمان بارها از حضور در جلسات طفره برود يا در خوردن داروهايش بي‌نظمي داشته باشد. اين مسئله تا حد زيادي به دليل بي‌انگيزگي است كه در افسردگي همسر تان ايجاد شده. دقت داشته باشيد كه او داروهايش را در ساعت مشخص مصرف كند و جلسات روان‌درماني را به‌طور منظم پيگيري نمايد.

به عنوان شوهر يا همسر بيمار افسرده به چه نكاتي بايد توجه داشته باشيد

در شرايطي كه همسرتان دچار افسردگي شده است يكي از مسائلي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد حفظ سلامت روحيه خود و سايرين است. زندگي كردن با يك فرد بيمار، معمولاً باعث مي‌شود كه شما نيز دچار احساس افسردگي شويد. براي غلبه بر چنين احساسات ناراحت‌كننده‌اي بهتر است با استفاده از راهكارهاي زير مراقب سلامت خود باشيد.

? افسردگي و تنفر از همسر به دليل مقصر دانستن او

افسردگي همسر تان بيماريي است كه دلايل بسياري دارد. تغييرات فيزيولوژيكي، شرايط روحي فرد پيش از شروع بيماري، تاريخچه زندگي، مشكلاتي كه قبل از شروع نشانه‌ها در زندگي پيش‌آمده است، همگي در كنار هم باعث ابتلاي يك فرد به افسردگي مي‌شوند. درنتيجه بابت ابتلاي همسرتان به افسردگي يا طولاني شدن دوره بيماري او خود را مقصر ندانيد و صرفاً سعي كنيد آنچه را از دستتان برمي‌آيد براي وي انجام دهيد.

? مبارزه با همه تواني در هنگام مواجهه با افسردگي همسر

همه تواني يك اصطلاح در روانشناسي است كه يعني فرد احساس مي‌كند هر كاري از دستش بر خواهد آمد. شما به‌عنوان همسر فردي كه دچار افسردگي شده است اگرچه نقش بسيار مهمي داريد، حل كردن تمام مشكلات برعهده شما نيست. اگر تلاش كنيد تمامي مسئوليت‌ها را برعهده بگيريد و به‌تنهايي تمام مشكلات را حل كنيد حتي اگر موفق شويد باعث بروز آسيب‌هاي روحي فراواني براي خودتان مي‌شويد.

? توجه به داشتن اوقات فراغت

زماني را به تنها بودن يا بودن در ميان دوستانتان اختصاص دهيد. سعي كنيد در اين ساعات انرژي لازم براي حمايت از همسرتان را به دست آوريد. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه هر چه بتوانيد روحيه خود را تقويت كنيد باانرژي بيشتري مي‌توانيد به همسرتان كمك كنيد.

? دريافت خدمات تخصصي در مورد افسردگي همسر

در صورت وجود يك بيمار افسرده در خانه، فرزندان شما اولين گروهي هستند كه به دريافت مراقبت‌هاي مربوط به‌سلامت روان احتياج دارند. بي‌توجهي‌هايي كه معمولاً از جانب همسر افسرده شما در ارتباط با فرزندان اتفاق مي‌افتد و همچنين فضاي نامناسب خانه مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را در فرزندانتان ايجاد كند. بنابراين حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد.

علاوه بر فرزندان، به دليل آسيب‌هايي كه بيماري همسرتان در سلامت رابطه شما ايجاد مي‌كند، بهتر است از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. زندگي كردن با يك بيمار افسرده، معمولاً پس از مدتي باعث بروز ناراحتي‌هايي در ساير افراد خانواده مي‌شود. بي انرژي بودن، افكار منفي، خلق پايين يا ساير مشكلاتي كه به‌تبع افسردگي ايجاد خواهد شد، باعث آسيب ديدن روحيه ساير اعضاي خانواده شده و احتياج به دريافت خدمات تخصصي را ايجاب مي‌كند. شما مي‌توانيد اين خدمات را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي همسر و راه هاي كمك به همسر افسرده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول درباره افسردگي همسر

شوهرم افسرده شده چيكار كنم ؟

سعي كنيد با تشخيص به‌موقع نشانه‌ها، هرچه سريع‌تر و پيش از جدي شدن علائم، از يك متخصص كمك بگيريد. همچنين بهتر است بر مصرف داروها و پيگيري جلسات روان‌درماني توسط همسرتان نظارت داشته باشيد. آرام نگه‌داشتن فضاي خانه و تدارك ديدن فعاليت‌هاي كوچك، به بهبود وضعيت همسرتان كمك خواهد كرد.

اگر براي درمان افسردگي اقدام نشود، چه پيامدهايي خواهد داشت؟

بي‌توجهي به درمان بيماري افسردگي، در حالت‌هاي شديد بيماري مي‌تواند باعث بروز رفتارهاي آسيب زدن به خود بشود. علاوه بر اين مزمن شدن بيماري يا شدت پيدا كردن نشانه‌ها نيز ممكن است پيش بيايد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/22  ] [ ۲۱ ] [ newmiind ] [ ]

افسردگي همسر يكي از مشكلاتي است كه ابعاد مختلفي از زندگي زوجين را درگير كرده و مي‌تواند مشكلات بسياري ايجاد نمايد. در واقع اين اختلال مي‌تواند روابط شما را تحت تاثير قرار دهد و در صورتي كه خودمراقبتي نداشته باشيد افسردگي به شما نيز سرايت كند. معمولا افرادي كه افسرده هستند نمي‌توانند برداشت درستي از نشانه‌ها و علائم داشته باشند و شما به عنوان شريك زندگي همسرتان در صورتي كه احساس كرديد با افسردگي دست و پنجه نرم مي‌كند، لازم است تا هرچه سريع‌تر براي درمان و مشاوره اقدام نماييد. همچنين خود نيز بايد سرزندگي و شادابي را با روش‌هاي مختلفي در خودتان ايجاد كنيد و درصورتي كه فرزنداني نيز داريد، به اتفاق آنان از مشاوره بهره مند شويد. در ادامه به بررسي راهكارهاي كمك كردن به همسر افسرده و توجه به نكاتي براي سلامتي خودتان خواهيم پرداخت پس همراه ما باشيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد :

افسردگي همسر

راهكار براي كمك كردن به همسر افسرده

 

 

 

افسردگي چيست؟

افسردگي يك اختلال خلقي شايع است كه مي‌تواند درپي تجربياتي نظير شكست، از دست دادن عزيزان، استرس‌هاي بيش‌ازحد زندگي يا حتي به دليل تغييرات فيزيولوژيك در بدن ايجاد شود. افسردگي يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي رواني در قرن اخير است و احتمال ابتلا به آن بسيار بالاست. اگرچه بر اساس آمار، افسردگي در زنان، حدودا دو برابر بيشتر اتفاق مي‌افتد، بااين‌حال شدت افسردگي و احتمال دست زدن به رفتارهاي خودكشي يا آسيب زدن به خود در مردان بالاتر است.

 

نشانه‌ها و علائم افسردگي همسر

روانشناسان معتقدند كه براي تشخيص افسردگي، فرد مي‌بايد براي حداقل دو هفته، نشانه‌هاي زير را داشته باشد.

  • احساس غم و گريه كردن مداوم
  • لذت نبردن از مسائلي كه پيشتر لذت‌بخش بودند
  • ناتواني در تمركز كردن
  • تغيير در الگوي خواب و خوراك
  • احساس بي انرژي بودن و احساس خستگي مداوم
  • احساس بي‌ارزش بودن يا فقدان اعتمادبه‌نفس
  • افكار خودكشي

اگر متوجه وجود هر يك از اين نشانه‌ها در همسر خود شده‌ايد، بهتر است با يك مشاور براي درمان وي صحبت كنيد.

علاوه بر نشانه‌هاي بالا، افسردگي مي‌تواند چهره‌هاي ديگري نظير سكوت بيش‌ازحد، تحريك‌پذيري و يا كند شدن انجام فعاليت‌ها را در پي داشته باشد. تشخيص اينكه آيا شرايط موجود در همسر شما نشان‌دهنده بيماري افسردگي هستند يا خير، صرفاً بر عهده يك فرد متخصص در ارتباط با بيماري‌هاي رواني است.

براي آگاهي بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد.

 

راهكارهايي براي كمك كردن به همسر افسرده

حساسيت و توجه نسبت به نشانه‌ها

اختلال افسردگي در اكثر افراد، داراي پيش‌زمينه‌هاي مشخصي است. هنگامي‌كه متوجه شروع اين نشانه‌ها در همسرتان مي‌شويد بهترين زمان براي اقدامات پيشگيرانه يا مداخلات زودهنگام است. در غير اين صورت و با گسترش پيدا كردن ابعاد بيماري، تلاش براي درمان با مقاومت بيشتري مواجه خواهد شد.

برخورد صبورانه

هنگامي‌كه همسر شما دچار بيماري افسردگي شده است، نسبت به مسائل مختلف بي‌انگيزه خواهد بود و نمي‌توانيد از او انتظار داشته باشيد كه با همان انرژي سابق به انجام فعاليت‌هاي روزانه بپردازد يا به همان ميزان تمايل داشته باشد كه با شما وارد روابط عاطفي شود. در اين شرايط اصرار بيش‌ازحد شما، مي‌تواند صرفاً باعث بدتر شدن شرايط و پيش آمدن مشكلاتي ميانتان شود. درنتيجه بهتر است در اين شرايط، صبورانه برخورد كنيد؛ براي مدتي خواسته‌هاي خود را كاهش داده يا كنار بگذاريد.

افزايش آگاهي

يكي از راه‌هايي كه مي‌تواند در طي كردن مسير افسردگي به شما بسيار كمك كند اين است كه ميزان اطلاعات خود را، راجع به افسردگي و جنبه‌هايي از زندگي كه تحت تأثير آن قرار مي‌گيرند بالاتر ببريد. براي اين كار مي‌توانيد از كتاب‌ها و مقالات مختلف استفاده كنيد و يا در اين زمينه با يك مشاور صحبت كنيد. اين كارها به شما كمك مي‌كند با دقت بيشتر و استرس كمتري بتوانيد رفتارهاي همسرتان را پيش‌بيني كنيد و بدانيد كه چه واكنشي بايد نشان دهيد.

هنگام افسردگي همسر فضاي خانه را آرام نگه‌داريد

سعي كنيد جو خانه را به‌گونه‌اي مديريت كنيد كه در آن به‌جاي استرس و نگراني، آرامش حكم‌فرما باشد. اين مسئله شايد باعث شود كه شما براي مدتي مجبور باشيد حجم زيادي از مسئوليت‌ها را خودتان برعهده بگيريد. اگرچه اين موضوع براي شما بسيار سخت است بااين‌حال دورنگه داشتن همسرتان از استرس كمك بسيار بزرگي به بهبود اين شرايط است.

هنگام افسردگي همسر همدلي داشته باشيد

يكي از مسائلي كه باعث مي‌شود همسرتان حداقل براي كوتاه‌مدت احساس آرامش كند اين است كه اجازه دهيد با شما صحبت كند. حتي درصورتي‌كه با صحبت‌هاي همسرتان مخالف هستيد اين مسئله را مستقيماً بيان نكنيد. از گفتن عباراتي نظير اينكه (سعي كن اين‌گونه فكر نكني)، (تلاش كن تا بتواني مثل سابق باشي) خودداري كنيد. سعي كنيد به همسرتان نشان دهيد كه متوجه ناراحتي او هستيد و او را درك مي‌كنيد.

برنامه‌ريزي رفتاري

يكي از اصلي‌ترين كارهايي كه مي‌توانيد براي بهبود افسردگي در همسرتان انجام دهيد اين است كه براي انجام فعاليت‌هاي مختلف برنامه‌ريزي كنيد. براي مثال با يكديگر تلويزيون تماشا كنيد، پياده‌روي كنيد و يا با تعدادي از دوستانتان يك جمع خودماني داشته باشيد. در اجراي اين مسائل دقت داشته باشيد رفتارها به‌گونه‌اي انتخاب شوند كه همسرتان را براي فعاليت ترغيب كنند. در غير اين صورت مشكلات بيشتري در رابطه شما ايجاد خواهد شد.

براي استفاده از اين تكنيك كه در روانشناسي به‌عنوان تكنيك فعال‌سازي رفتاري مطرح شده است مي‌توانيد از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با توجه به سطح بيماري همسرتان و ميزان عملكرد وي پيش از ابتلا به بيماري، مي‌توانند در تهيه يك برنامه انگيزشي مناسب به شما كمك كنند.

براي اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره تلفني كليك كنيد.

توجه به پيگيري درمان

افسردگي يك بيماري جدي است كه نمي‌توانيد آن را به حال خود رها كنيد. در صورت بي‌توجهي به درمان، احتمال بروز مشكلات بسياري ازجمله مزمن شدن بيماري يا وخيم‌تر شدن وضعيت بيماري وجود دارد. علاوه بر اين، افسردگي يك اختلال بازگشتي است كه مدتي بعد از بهبودي كامل، علائم مجدداً عود مي‌كنند. براي جلوگيري از بروز هر يك از اين شرايط يا كمتر كردن شدت آن‌ها، مي‌بايست براي درمان بيماري اقدام نماييد.

ممكن است همسرتان در طول فرايند درمان بارها از حضور در جلسات طفره برود يا در خوردن داروهايش بي‌نظمي داشته باشد. اين مسئله تا حد زيادي به دليل بي‌انگيزگي است كه در افسردگي ايجاد مي‌شود. دقت داشته باشيد كه او داروهايش را در ساعت مشخص مصرف كند و جلسات روان‌درماني را به‌طور منظم پيگيري نمايد.

 

بيشتر بخوانيد : مشاوره خانواده 

 

به عنوان شوهر يا همسر يك فرد افسرده به چه نكاتي بايد توجه داشته باشيد

در شرايطي كه همسرتان دچار افسردگي شده است يكي از مسائلي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد حفظ سلامت روحيه خود و سايرين است. زندگي كردن با يك فرد بيمار، معمولاً باعث مي‌شود كه شما نيز دچار احساس افسردگي شويد. براي غلبه بر چنين احساسات ناراحت‌كننده‌اي بهتر است با استفاده از راهكارهاي زير مراقب سلامت خود باشيد.

مقصر ندانستن خود

افسردگي بيماريي است كه دلايل بسياري دارد. تغييرات فيزيولوژيكي، شرايط روحي فرد پيش از شروع بيماري، تاريخچه زندگي، مشكلاتي كه قبل از شروع نشانه‌ها در زندگي پيش‌آمده است، همگي در كنار هم باعث ابتلاي يك فرد به افسردگي مي‌شوند. درنتيجه بابت ابتلاي همسرتان به افسردگي يا طولاني شدن دوره بيماري او خود را مقصر ندانيد و صرفاً سعي كنيد آنچه را از دستتان برمي‌آيد براي وي انجام دهيد.

مبارزه با همه تواني در هنگام مواجهه با افسردگي همسر

همه تواني يك اصطلاح در روانشناسي است كه يعني فرد احساس مي‌كند هر كاري از دستش بر خواهد آمد. شما به‌عنوان همسر فردي كه دچار افسردگي شده است اگرچه نقش بسيار مهمي داريد، حل كردن تمام مشكلات برعهده شما نيست. اگر تلاش كنيد تمامي مسئوليت‌ها را برعهده بگيريد و به‌تنهايي تمام مشكلات را حل كنيد حتي اگر موفق شويد باعث بروز آسيب‌هاي روحي فراواني براي خودتان مي‌شويد.

توجه به داشتن اوقات فراغت

زماني را به تنها بودن يا بودن در ميان دوستانتان اختصاص دهيد. سعي كنيد در اين ساعات انرژي لازم براي حمايت از همسرتان را به دست آوريد. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه هر چه بتوانيد روحيه خود را تقويت كنيد باانرژي بيشتري مي‌توانيد به همسرتان كمك كنيد.

دريافت خدمات تخصصي 

در صورت وجود يك بيمار افسرده در خانه، فرزندان شما اولين گروهي هستند كه به دريافت مراقبت‌هاي مربوط به‌سلامت روان احتياج دارند. بي‌توجهي‌هايي كه معمولاً از جانب همسر افسرده شما در ارتباط با فرزندان اتفاق مي‌افتد و همچنين فضاي نامناسب خانه مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را در فرزندانتان ايجاد كند.

علاوه بر فرزندان، به دليل آسيب‌هايي كه بيماري همسرتان در سلامت رابطه شما ايجاد مي‌كند، بهتر است از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. زندگي كردن با يك بيمار افسرده، معمولاً پس از مدتي باعث بروز ناراحتي‌هايي در ساير افراد خانواده مي‌شود. بي انرژي بودن، افكار منفي، خلق پايين يا ساير مشكلاتي كه به‌تبع افسردگي ايجاد خواهد شد، باعث آسيب ديدن روحيه ساير اعضاي خانواده شده و احتياج به دريافت خدمات تخصصي را ايجاب مي‌كند. شما مي‌توانيد اين خدمات را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد.

 

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي 

 

سؤالات متداول درباره افسردگي همسر

چطور مي‌توانم به بهبود افسردگي در همسرم كمك كنم؟

سعي كنيد با تشخيص به‌موقع نشانه‌ها، هرچه سريع‌تر و پيش از جدي شدن علائم، از يك متخصص كمك بگيريد. همچنين بهتر است بر مصرف داروها و پيگيري جلسات روان‌درماني توسط همسرتان نظارت داشته باشيد. آرام نگه‌داشتن فضاي خانه و تدارك ديدن فعاليت‌هاي كوچك، به بهبود وضعيت همسرتان كمك خواهد كرد.

اگر براي درمان افسردگي اقدام نشود، چه پيامدهايي خواهد داشت؟

بي‌توجهي به درمان بيماري افسردگي، در حالت‌هاي شديد بيماري مي‌تواند باعث بروز رفتارهاي آسيب زدن به خود بشود. علاوه بر اين مزمن شدن بيماري يا شدت پيدا كردن نشانه‌ها نيز ممكن است پيش بيايد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي توانيد از طريق شماره _ با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

 

منبع : افسردگي همسر

امتیاز:
بازدید: 19
برچسب:
:
[ 1399/8/14  ] [ ۱۹ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب